Werkwijze en prijzen Joanika | coaching | counseling | begeleiding

Het kan allemaal wel mooi zijn opgeschreven, maar het beste kun je af gaan op je eigen ervaring. Kom daarom gerust persoonlijk en vrijblijvend kennis maken.

Joanika Ring
Portret Joanika Ring

De drie stappen....

Drie stappen?

Haha, vergeet het maar. Op de pagina over Joanika staat dat er geen standaard werkwijze is, en dat is ook zo. Er zijn dus niet drie stappen. Er zijn wel drie dingen die iedereen over mijn werk als coach wil weten, ze staan hieronder.

– Joanika

1. kennismaking

Het kennismakingsgesprek (intake) duurt gemiddeld een half uur. Hier breng ik geen kosten voor in rekening. Het is tenslotte niet meer dan normaal om eerst te zien of we een “klik” hebben.

Locatie

Het kennismakingsgesprek vindt plaats op mijn bezoekadres in Kalmthout. Het adres staat op de contactpagina. Indien dit voor jou om praktische redenen moeilijk is, kan de kennismaking eventueel ook telefonisch plaats vinden.

NB Mocht je alleen in het weekend gelegenheid hebben om te komen, dan kan dat in overleg.

2. gesprekken

Afhankelijk van je eigen wensen en ons kennismakingsgesprek kunnen de gesprekken in verschillende vormen plaats vinden.

De één heeft baat bij wekelijkse gesprekken, de ander komt liefst een midweek en logeert in een B&B of hotel in de buurt bij behoefte aan fulltime coaching.  

De één komt tot rust door ‘even helemaal niks’ aan het hoofd te hebben en ook uit de eigen omgeving weg te zijn. De ander heeft behoefte om de gesprekken af te wisselen door alleen of samen met mij te wandelen in de bossen en over de Kalmthoutse Heide.

Ook stellen met onderliggende relatieproblemen kunnen samen komen en kunnen gezamenlijk aanspraak maken op verbindende gesprekken

TELEFONISCH
Als omstandigheden je belemmeren om naar België te komen, dan behoren telefonische gesprekken ook tot de mogelijkheden.

3. tarief

Voor informatie over de tarieven kun je mailen of een Whatsapp bericht sturen naar mijn compagnon: Erwin Boersma.

Bellen mag ook. Zijn telefoonnummer: 06 – 50 69 67 68.

B.g.g. graag even een SMS bericht sturen. Per mail: erwin@joanika.nl.