Werkwijze en prijzen Joanika | coaching | counseling | begeleiding

Het kan allemaal wel mooi zijn opgeschreven, maar het beste kun je af gaan op je eigen ervaring. Kom daarom gerust persoonlijk en vrijblijvend kennis maken.

Joanika Ring
Portret Joanika Ring

De drie stappen....

Drie stappen?

Haha, vergeet het maar. Op de pagina over Joanika staat dat er geen standaard werkwijze is, en dat is ook zo. Er zijn dus niet drie stappen. Er zijn wel drie dingen die iedereen over mijn werk als coach wil weten, ze staan hieronder.

– Joanika

1. kennismaking

Het kennismakingsgesprek (intake) duurt gemiddeld een half uur. Hier breng ik geen kosten voor in rekening. Het is tenslotte niet meer dan normaal om eerst te zien of we een “klik” hebben.

Locatie

Het kennismakingsgesprek vindt plaats bij mij in Overlangel. Het adres en de routebeschrijving staan op de contactpagina. Indien dit voor jou om praktische redenen moeilijk is, kan de kennismaking eventueel ook telefonisch plaats vinden.

NB Mocht je alleen in het weekend gelegenheid hebben om te komen, dan kan dat in overleg.

2. gesprekken

Afhankelijk van je eigen wensen en ons kennismakingsgesprek kunnen de gesprekken in verschillende vormen plaats vinden.

De één heeft baat bij wekelijkse gesprekken, de ander gaat logeren in een B&B of hotel in de buurt, en krijgt fulltime coaching op mijn locatie.

De één komt tot rust door de sessies te combineren met beeldhouwen of speksteen te bewerken, de ander gaat liever met mij wandelen.

TELEFONISCH
Als omstandigheden je belemmeren om naar Brabant te komen, dan behoren telefonische gesprekken ook tot de mogelijkheden.

3. tarief

Voor informatie over de tarieven kun je mailen of een Whatsapp bericht sturen naar mijn compagnon: Erwin Boersma.

Bellen mag ook. Zijn telefoonnummer: 06 – 50 69 67 68.

B.g.g. graag even een SMS bericht sturen. Per mail: erwin@joanika.nl.